Lunchmeny v. 42

 In Lunch

Måndag 14/10
Persiljejärpar med gräddsås, pressgurka & rårörda lingon
Ugnsbakad lax med vitvinssås & potatisstomp
Vegetarisk kålpudding med gräddsås, pressgurka & rårörda lingon

Tisdag 15/10
Boeuf Bourguinon
Stekt rödspätta med varm dillsås
Vegetarisk kålpudding med gräddsås, pressgurka & rårörda lingon

Onsdag 16/10
Biff Lindström med dijonkräm
Sejfilé med hummersås
Broccoli – & blomkålspaj med bulgursallad

Torsdag 17/10
Rimmat fläsklägg med rotmos & skånsk senap
Stekt saltsill med löksås
Broccoli – & blomkålspaj med bulgursallad

Fredag 18/10
Nattbakad entrecôte med potatisgratäng & rödvinssås
Flundra med ägg – & persiljesås
Broccoli – & blomkålspaj med bulgursallad

Boka gärna bord på lunchen – 042 – 623 75 65!

Var god ange eventuella allergier/specialkost vid bokning av bord.

Följ oss gärna på sociala medier för nyheter & uppdateringar:
Instagram – Franssons Krog     Facebook – Fransson´s Krog

 

Leave a Comment