Om Oss

divider

Vi är en norrländsk familjetrio, som flyttade till Helsingborg 2015 , mamma Christina och döttrarna Daniella och Madelen som har mat och service som vår livsstil.
Vi öppnade vår restaurang Fransson´s Krog 21 januari-2019.

Sedan hösten 2015 har vi drivit Möllans Smörgåsbutik här i Helsingborg och gör fortfarande. Det har varit tre givande år och har gett oss mycket inspiration. Nu när vi öppnat Fransson´s  Krog så kan vi göra fortsatt verklighet av dessa idéer. Vi kommer att ha ett nära samarbete mellan våra bolag, som för dig som kund ska göra det gränslöst mellan våra menyer.
Det centrala läget och den mysiga atmosfären i restaurangen, gjorde att vi hamnade här på Karlsgatan 9, bredvid biografen Röda Kvarn.

Mamma Christina är den som har lång erfarenhet av eget företagande och både Daniella och Madelen har genomgått utbildning till kock på Rönnowska skolan här i Helsingborg. Daniella har jobbat på flertalet restauranger efter sin examen och skaffat sig mångsidig erfarenhet av ” kocklivet ”. I och med lillsyrran Madelens examen, även hon redan med erfarenhet av arbete på flera restauranger, var trion fullbordad för större utmaningar och vi tog klivet att starta upp Fransson´s Krog.

Restaurangen är en trevlig och familjär miljö, där vi hoppas att ni ska trivas och njuta av god mat, lagad från grunden med bra råvaror och mycket kärlek och med vår alldeles egen tvist.

Vi värnar om kvalité, klimat och miljö. Med dessa tre hjärtefrågor i tanke, så försöker vi ha noll-tolerans med matsvinn.

Vi vill att våra gäster lämnar restaurangen mätta och belåtna- blir ni inte mätta, kan ni be om mer mat utan extra kostnad.

Hjärtligt välkomna

Christina, Daniella & Madelen